مستاجران بخوانند؛ مالکان در چهار مورد می‌توانند حکم تخلیه را دریافت کنند خبر جدید درباره افزایش مبلغ کالابرگ نحوه احراز هویت خریداران طلا پیش از معامله آخرین قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۱۴۰۵/۰۴/۰۱ ریزش سنگین شاخص بورس اطلاعیه مهم سازمان تامین اجتماعی درباره حقوق بازنشستگان خرداد ۱۴۰۵ قیمت جدید گوشت قرمز امروز اول تیر ۱۴۰۵/ راسته گوسفندی چند شد؟ + جدول تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / افت بازار طلا در امتداد خوش‌بینی سیاسی آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا شرایط واریز وجه ایران خودرو سیزدهمین دوره فروش

قیمت بنزین در آمریکا بازهم رکورد زد

قیمت بنزین در آمریکا بازهم رکورد زد طبق گزارش انجمن اتومبیل آمریکا، متوسط قیمت بنزین در این کشور تا ششم ژوئن به بالاترین رکورد ۴ دلار و ۸۶ سنت در هر گالن رسید و به‌نظر می‌رسد طی چند روز آینده آستانه ۵ دلار را می‌گذراند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۹ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 07
کد خبر: ۱۳۷۳۲۴

به گزارش راهبرد معاصر قیمت بنزین در آمریکا ۲۶ سنت طی یک هفته افزایش داشته و به بیش‌از ۴ دلار و ۸۰ سنت در هر گالن رسیده است. ذخایر بنزین آمریکا رو به کاهش و ظرفیت پالایشی این کشور به سطحی پایین‌تر از قبل از بحران کرونا رسیده‌است.

طبق گزارش انجمن اتومبیل آمریکا، متوسط قیمت بنزین در این کشور تا ششم ژوئن به بالاترین رکورد ۴ دلار و ۸۶ سنت در هر گالن رسید و به‌نظر می‌رسد طی چند روز آینده آستانه ۵ دلار را می‌گذراند.

این یک چالش جدید برای دولت بایدن است که در تلاشی بیهوده سعی در پایین آوردن قیمت بنزین به شیوه‌های مختلف از جمله آزادسازی نفت خام از ذخایر استراتژیک نفتی دارد.

آمریکایی‌ها با در نظر گرفتن قیمت بالای بنزین در انتخابات میان‌دوره‌ای ماه نوامبر شرکت خواهند کرد. نتایج یک نظرسنجی نشان می‌دهد تنها ۲۷ درصد از آمریکایی‌ها و ۵۱ درصد از دموکرات‌ها موافق سیاست‌های بایدن برای کنترل قیمت بنزین هستند. ۴۸ درصد از آمریکایی‌هایی که در انتخابات میان‌دوره‌ای شرکت می‌کنند قیمت بنزین را بسیار بااهمیت می‌دانند.

طبق گفته‌ پاتریک دی‌هان، سرپرست تحقیقات نفتی در مؤسسه گس‌بادی:«پس‌از یک هفته پرتنش از افزایش قیمت بنزین در تمام شهرها، ایالت‌ها و مناطق آمریکا، خبرهای بدتری در راه است. به‌نظر می‌رسد قیمت بنزین به‌زودی از متوسط حساس ۵ دلار عبور کند».

وی اضافه کرد:«ذخایر بنزین در آمریکا علی‌رغم تقاضای پایین به‌خاطر قیمت‌های بالا همچنان رو به کاهش است که نتیجه ظرفیت پائین پالایشگاهی نسبت‌به سطح قبل از کرونا و مصرف بالاست. به‌نظر نمی‌رسد این شرایط به این زودی‌ها بهبود یابد».

طبق گزارش اداره اطلاعات انرژی آمریکا، ذخایر بنزین این کشور در حال حاضر ۹ درصد پایین‌تر از متوسط پنج‌ساله برای این زمان از سال است.

کلمات کلیدی: قیمت بنزین
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار